Zeligs – Musick – met “c” zoals charme

zaterdag, 23.03.2019 vanaf 19:00 uur

Gepresenteerd door de Kulturring der Stadt Isselburg in het Hahnerfelder Bauernhofcafé.

“Musick” met “c” achtige charme
De charmante heren van het Zelig Trio houden van muziek in vele stijlen, stijlen, origines, landen en meer. Zo serveren ze een zeer aantrekkelijke en flexibele cocktail van chansons, evergreens, jazzstandards, pop- en rockhits en grappige, originele, bijzondere, bizarre parels uit de muziekgeschiedenis van over de hele wereld. Dus kijk uit naar een buitengewoon “stijlvol” en charmant concert met Miryam Stober (zang, viool, ukelele), Peter Risthaus (gitaar) en Christoph Berghorn (piano).

De tickets zijn verkrijgbaar vanaf 04.02.2019 bij de volgende reserveringskantoren en kosten 14,00 EUR vooraf en 15,00 EUR aan de kassa: Tourist-Info in Anholt, Rathaus Hüttenstraße en Minervastraße en bij Radio Schaffeld in Werth.

Nieuws & evenementen